Saai? Nee joh!

Als je maar niet op Expressway 1 blijft rijden want die is na Orewa wel supersaai! We gaan eraf bij Bombay (zo kom je nog eens ergens...) en belanden in een oergezellig koffiecafé annex shop-till-you-drop-winkel. Dat paarse horloge is echt te gek. Hoe kom je binnendoor in Hamilton? We krijgen wat routebeschrijvingen maar die blijken nog een behoorlijk stuk van die expressway te volgen. En we willen helemaal niet naar Hamilton, we gaan naar Cambridge. Maar eerst passeren we nog een trein. De spoorlijn ligt naast de weg en even later kunnen we dan ook een weg inslaan, net op tijd om de trein te spotten.

Even later zien we een afslag naar de wetlands. Lake Waikare is een onderdeel van de wetlands maar de echte liggen enkele kilometers verder en je kunt er helemaal omheen rijden. Prachtig!

Nou dachten wij toch echt dat we in Nieuw Zeeland waren...

Aan het einde van de route kom je weer op de snelweg... en blijk je zeker 10 kilometer opnieuw te moeten afleggen. Waarom er dan niet eerder een afslag staat vermeld zodat je de route de andere kant op kunt volgen?
Aan het eind van de middag komen we bij Miriam en Johan aan. Wat een spot! Er is niet veel voor nodig ons over te halen een nachtje te blijven...

Geen opmerkingen: