noord-zuid

Als je in Wellington overnacht en de boot van 2 uur neemt heb je echt ruim de tijd om alles te regelen. Eigenlijk heb je dus veel te veel tijd... maar boeken zijn geduldig! Het toilet wordt schoongemaakt en denk dan maar niet dat je er nog gebruik van kunt maken.

We hebben lekker luxe een club class lounge geboekt. Geen schreeuwende kids om je heen, thee en koffie (en de nodige sapjes) zoveel je maar wilt. In totaal maken er 5 mensen gebruik van... wel rustig! En de oversteek is zo voorbij...
In Picton aangekomen zijn we geüpgradet naar een D-klasse-auto. En daar zijn wij absoluut niet blij mee! Dat betekent automatisch een automaat en wij willen gewoon schakelen. Maar er is geen schakelauto aanwezig. Dus rijdt A met horten en stoten de 5 kilometer naar Waikawa Bay. Een gezellig kiwipark met uitzicht op de bergen. We hebben al wéér geen zin om te koken (nou ja, eigenlijk hebben we gewoon geen zin om nogmaals die auto te moeten gebruiken) en genieten dan ook bij Spinnaker van de verse vis.

Geen opmerkingen: