Darting about...

Met een dayticket kun je op ieder gewenst station uitstappen. Dat is wel zo handig als je enkele plannen hebt gemaakt. We stappen op in Port MearnĂ³g en uit in Clontarf, om er helaas al snel achter te komen dat de verzekeringsman zijn website ook nog niet heeft aangepast.
Begin dit jaar is hij verhuisd naar deze stek, nu is hij al weer vertrokken naar Ballymun Rd. Maar we hebben een superlunch in een tent die duidelijk draait op kantoorklanten.
Terug naar de Dart en door naar Tara Street. Enkele straten verder is Marks models en natuurlijk gaan we ook daar op treinenjacht... Paar leuke huisjes ook nog gekocht. Op sommige tijden van de dag gaat de Dart regelmatig... op andere tijden wat minder dus zitten we nu voor de zoveelste keer te wachten. Volgende stop is Bray, ik heb nog niet genoeg boeken. Denk ik althans. Maar nu is ook het mooie winkeltje open waar we al ettelijke keren voor een dichte deur hebben gestaan. De foto moest wel snel genomen worden. Hij had (gelukkig) echt niks in de gaten.

In spitsuur terug naar Portmarnock. En omdat ik nog even naar Tesco moest... zijn we tussendoor bij The Elphin nog even gestopt en hebben daar voortreffelijk gegeten. Waking the dead sluit de avond!

Geen opmerkingen: