kersen

Na de markt ben ik meteen doorgereden naar de Harvest Fair. Alleen al de omgeving -Landgoed Wouwse Plantage- brengt je in een vrolijke stemming. En door vroeg te gaan heb je alle tijd om rustig alles te bekijken en te genieten. Als je wilt kun je hier je lottogeld wel kwijt. Maar ik besluit om niets te kopen. Dat besluit is al binnen 2 minuten om zeep geholpen, al heb ik wijselijk nĂ­et die prachtige zeepstrengen gekocht. Ook al hingen ze daar wel enorm te pronken.
De roofvogelshow heb ik aan me voorbij laten gaan. Ik houd liever de herinnering aan het jagen in de Peel vroeger, niks show, gewoon liefde voor de vogels. En hoe graag ik ook beren zie, deze heb ik in zijn omgeving gelaten, ook hij zat te genieten van de rust.

En met het risico dat ik op m'n kop krijg als ik bekend maak wat ik vanavond gegeten heb... potato farls met kersen gevolgd door geitenyoghurt met kersen. Morgen eet ik weer netjes gezond. Alhoewel? Kersen zijn toch gezond? En van die pitten kan ik een kussentje maken... al moet ik dan nog wel even dooreten.

Geen opmerkingen: