16 februari

Pas bij het schrijven van deze blog kom ik er achter dat we een dag gaan missen. Vandaag lopen we nog éénmaal de stad in. Vanaf de 45e verdieping van de Latino Mexicano Tower is er een grandioos uitzicht over de stad, jammer genoeg is er wel al redelijk veel smog zodat de vulkanen in de verte niet echt (lees: niet) te zien zijn.

Wanneer we weer beneden aankomen treffen we toevallig de uitgang met de gemozaïekte auto's.

We lopen nog lekker even over de pleinen met de kraampjes en gaan dan terug naar het hotel. Om 4 uur worden we opgepikt door een taxi die ons naar het vliegveld zal brengen. Onze "eigen" chauffeur is vrij op maandag, dat betekent dat hij dus niet mag rijden. Zijn taxi is niet geregistreerd voor de maandag. We treffen een oudere man die geen woord engels spreekt. Maar we komen wél binnen 20 minuten op het vliegveld aan!
Hoe moeilijk ze deden bij het binnenkomen van het land, zo makkelijk gaat het om het land weer uit te gaan. We hebben nog voldoende tijd om allerlei winkeltjes af te lopen, alleen geen ruimte meer in onze tassen...
De stoelen tegen de catering aan zitten overigens heerlijk. Dit gaan we vaker zo boeken! We zitten dus op rij 40 D en E.

Geen opmerkingen: