Craft&Food Market

Op zondagmorgen vroeg je bed uitkomen... dat doe ik toch echt alleen maar voor een leuke craftfair. Tussen de druppels door hebben we zaterdag het grootste deel in de auto gezet, dan hoef je dat op zondagmorgen niet meer te doen. Een schitterend zonnetje maakt ons wakker, dat belooft!

De markt begint rustig. We hebben vandaag nieuwe buren omdat Mide verhinderd is. Dus hebben we maar meteen -op verzoek van Mide- verteld dat dit een tijdelijke plaats is, dat ze natuurlijk welkom zijn op de volgende craftfair maar dan wel in een andere stal :)

De eerste groep -Noreen O'Sullivan met zoon en vriendin- speelt vrolijke traditionals. Te jammer om binnen te zitten dus verhuizen ze naar de buitenplaats. Hoe jammer dat er kort nadat ze begonnen waren nét een klein buitje precies boven die plaats neerviel. Kort maar hevig.



Het vervolg vind ik moeilijk om neer te schrijven. Terwijl Tiarna het tweede muzikale deel voor hun rekening neemt wordt de fluitist onwel. Een domper op deze dag! Ik heb besloten toch de foto te plaatsen. Als eerbetoon aan een man die prachtig speelde maar nooit meer spelen zal. May he rest in peace.



Geen opmerkingen: