Zonnetje

De A27 is deels afgesloten. We waren niet zo slim om van tevoren de route te bekijken (die rijd ik blindelings). We mochten (lees: moesten) omrijden via Den Bosch. Gauw een extra 50 kilometer én en extra half uur waarvan we hadden kunnen genieten in het zonnetje - buiten de auto. Het is echt heerlijk weer en de trampoline kan al weer goed gebruikt worden!



Om 4 uur hadden we in Almere afgesproken. Geen idee waarom Karolien ons bijna tot aan Amersfoort terug wil sturen, we hebben haar eens flink toegesproken en verder provinciale wegen gevolgd. De afspraak bleek nog niet ter plekke te zijn. Geen nood, we genieten nog even verder van het zonnetje. We kennen slechts één persoon die een 400-cd-wisselaar zou kunnen repareren en dat is het wachten meer dan waard!

En natuurlijk is die A27 ook op de terugweg nog niet vrij gegeven. Maar nu rijden we maar een klein stukje om...

Op 20 maart mag iedereen met De Kraai op pad. En dus is de trein tot Roosendaal afgeladen vol. We reizen tot Breda gelijk op, daarna slaat A af naar Brunssum - een treinenbeurs, en ik naar Den Bosch - een hobbybeurs. Totaal beurs kom ik weer terug, maar wel weer lekker veel ideetjes opgedaan. Leuk om onderweg met andere Kraaienlezers te praten!

Overigens bedoelde ik in de titel dit zonnetje:

1 opmerking:

Annemarie zei

Het was heerlijk weer om met De Kraai op pad te gaan, leuk dat je zo genoten hebt!